Ειδησεογραφικό site

Οταν ο Μάκης Μπαλαούρας οργάνωνε bazaar της Folli Follie στη Ζαχάρω

124

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη φερόμενη εμπλοκή πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Folli Follie, γεγονός που προκάλεσε και εισαγγελική παρέμβαση.

Την ώρα που η ΝΔ ζητεί πειστικές απαντήσεις από τον Αλ. Τσίπρα για τη φερόμενη εμπλοκή πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση, ενώ η Κουμουνδούρου αρνείται κάθε εμπλοκή, νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Οπως προκύπτει από ανάρτηση στο site του Μάκη Μπαλαούρα, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος είχε πρωτοστατήσει σε bazaar της Folli Follie στη Ζαχάρω, πόλη της εκλογικής του περιφέρειας, της Ηλείας. Το bazaar είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2018, περίοδος κατά την οποία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη το σκάνδαλο της Folli Follie
Μάλιστα, ο κ. Μπαλαούρας διαφήμισε με στόμφο εκείνη την πρωτοβουλία του. Δείτε τι έγραφε στο site του, makisbalaouras.gr:

Στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Σάββατο ώρα 19:00-21:00, και την Κυριακή ώρα 11:00-21:00, πραγματοποιήθηκε BAZAAR με επώνυμα προϊόντα της Folli Follie Group σε ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως.

Η ενέργεια αυτή ανήκει σε πρωτοβουλία του Βουλευτή κ. Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση της δωρεάς.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Ομίλου FFGROUP στην πρόσκληση χορηγίας. Ο Όμιλος FFGROUP ανέλαβε αποκλειστικά τη χορηγία σε επώνυμα προϊόντα του, για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Bazaar.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζαχάρως εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον κύριο Μπαλαούρα και στην εταιρία. «Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια»

Τα σχόλια είναι κλειστά.