Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Εκπρόσωπος της κυβέρνησης που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, ο Ευάγγελος Αντώναρος

48

Το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Καθημερινή», αλλά και για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτιά του για τις εκλογές το πρώην στέλεχος της ΝΔ, Ευάγγελο Αντώναρο.

Το ΠΑΣΟΚ πέρα από την κριτική που έκανε στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην «Καθημερινή», έριξε πυρά και για την απόφαση να μπει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αντώναρος, τον οποίο χαρακτήρισε «εκπρόσωπο της κυβέρνησης που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία».

«Αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα λάθη, δεν μπορούν να είναι οι πρωταγωνιστές των λύσεων», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ για τον Αλέξη Τσίπρα σε ανακοίνωσή του και αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι «ζητάει να κυβερνήσει πρώτη φορά χωρίς μνημόνια».

«Με ποια αξιοπιστία όμως θα φέρει εις πέρας τις γενναίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, όταν ο κ. Τσίπρας εναντιώθηκε σε όλες τις σημαντικές τομές που το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε υπό τις πλέον δύσκολες συνθήκες, όπως η Διαύγεια, το opengov και ο νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας;», διερωτάται το κόμμα όταν «εντάσσει, επιπλέον, στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία, μη παρεκκλίνοντας ούτε γραμμή από το δόγμα της απενοχοποίησης του Κώστα Καραμανλή, που υπηρετεί όλα τα χρόνια».

Επίσης το ΠΑΣΟΚ αναρωτιέται αν ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον Ευάγγελο Αντώναρο «ποια είναι η κυβέρνηση και ποιος ο Πρωθυπουργός, που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας το 2009 για να τη σώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το ΠΑΣΟΚ;»

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει εξάλλου ότι ως προς τις μετεκλογικές συνεργασίες, «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και έχουν κριθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού»

Τα σχόλια είναι κλειστά.