Ειδησεογραφικό site

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η αποστολή αλληλεγγύης στο Δαμάσι

35

Στο Δαμάσι Τυρνάβου έφτασαν οι τέσσερις τελευταίοι οικίσκοι, προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η αποστολή αλληλεγγύης εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους συμπολίτες που έμειναν χωρίς στέγη μετά τον καταστροφικό σεισμό στην περιοχή της Ελασσόνας ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 29/3. Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Η ανθρωπιστική βοήθεια στους συμπολίτες μας που έμειναν χωρίς στέγη μετά τον καταστροφικό σεισμό αλλά και τους μετασεισμούς στην περιοχή της Ελασσόνας ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 29/3. Από το γήπεδο Καραϊσκάκη ξεκίνησε το πρωί το καραβάνι αλληλεγγύης με το πούλμαν του Ολυμπιακού να ηγείται και να ακολουθούν οι νταλίκες με τους οικίσκους».

Ο αρχηγός αποστολής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης» Βασίλης Βασιλειάδης, παρέδωσε τα κλειδιά από τα 4 πλήρως εξοπλισμένα στον Μητροπολίτη Ελασσόνας Χαρίτωνα ο οποίος δήλωσε: «Με την παράδοση σήμερα των τεσσάρων τελευταίων οικίσκων ολοκληρώνεται η μεγάλη προσφορά του μεγάλου ευεργέτη της Μητροπόλεώς μας, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και για μία ακόμα φορά θέλω να εκφράσω τις βαθύτατες και ευγνώμονες ευχαριστίες μου».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας υπογράμμισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των συνδημοτών μου για αυτή τη μεγάλη προσφορά του κ. Μαρινάκη προς τους σεισμοπαθείς της περιοχής μας».

Αυτή τη φορά, δωρίστηκαν επιπλέον μπάλες, παπούτσια και αθλητικός ρουχισμός στην τοπική ομάδα Δαμασιακό με τον Ολυμπιακό να συμβάλει και πάλι με είδη πρώτης ανάγκης, καθαρισμού κ.τ.λ.

Τέλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Λιούπας επεσήμανε: «Από σήμερα είκοσι οικογένειες πληγείσες από το σεισμό θα βρουν στέγη στους οικίσκους που μας έχει στείλει ο κ. Μαρινάκης. Εύχομαι η κίνηση αυτή να βρει κι άλλους μιμητές. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται η προσφορά όλων»

Τα σχόλια είναι κλειστά.