Ειδησεογραφικό site

Ολλανδία: Δύο αδελφές σεξεργάτριες εξυπηρέτησαν 335.000!! πελάτες σε 50 χρόνια

154

Οι δύο αδελφές Louise και Martine Fokken ήταν σεξεργάτριες για 50 χρόνια στις βιτρίνες στην Ολλανδία και εξυπηρέτησαν 335.000 πελάτες σε 50 χρόνια.

H Louise και η Martine είχαν θρυλικό όνομα στην Red Lights District, καθώς πριν αποσυρθούν το 2012 είχαν ανακηρυχθεί » Τα γηραιότερα κορίτσια βιτρίνας», ενώ η φήμη τους είχε οδηγήσει μέχρι και στο γύρισμα ενός ντοκιμαντέρ προς τιμήν τους με το όνομα » Meet the Fokkens».

 

Πως άρχισαν να δουλεύουν στις βιτρίνες

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της η Louise αναφέρει ότι χρειαζόταν να βγάλει λεφτά γιατί την πίεζε ο άντρας της και είχαν παιδιά και τον αγαπούσε. Τότε, ζήτησε να μεσολαβήσει η αδερφή της που ήδη δούλευε στις βιτρίνες να πιάσει δουλειά ως καθαρίστρια εκεί. Ωστόσο, γρήγορα πολλοί πελάτες ήθελαν να συνευρεθούν μαζί της και με τις δύο αδελφές, πράγμα που γρήγορα την έκανε να αλλάξει πόστο στον χώρο.

 

Πως άλλαξαν οι καιροί και οι πελάτες:

Όπως έχουν δηλώσει και οι δύο αδελφές τα χρήματα που έβγαζαν ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά παλαιότερα, όμως αργότερα η φορολογία ανέβηκε υψηλά για τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και οι πελάτες έγιναν πολύ πιο επιθετικοί από παλιά.

Η Martine είχε δηλώσει: «Οι άντρες είναι διαφορετικοί τώρα. Πίνουν αρκετά, είναι χοντροί και δεν σέβονται. Θα έπρεπε να κάνουν ποδήλατο όπως πολλοί Ολλανδοί και όχι να πίνουν όλη την ώρα».

Οι δύο αδελφές πλέον έχουν αποσυρθεί από το επάγγελμα με την Martine να φεύγει λίγο αργότερα λόγω προβλημάτων υγείας.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.