Ειδησεογραφικό site

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστάτησαν στις διαμαρτυρίες εναντίον του Πέτσα

103

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, μετά τις συναντήσεις που είχε στην αχαϊκή πρωτεύουσα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μέχρι το βράδυ η κυβέρνηση να ανακοινώσει άνοιγμα το λιανεμπορίου και στην Πάτρα με την μέθοδο του clickaway. Ανοιχτό παρέμεινε και το ενδεχόμενο ενίσχυσης των εμπόρων και της εστίασης στην περιοχή λόγω της μεγάλης διάρκειας αναστολής της λειτουργίας τους.

Από νωρίς το πρωί, μια πολύ μικρή μερίδα πολιτών της Πάτρας βρέθηκαν στους δρόμους της πόλης, και αποδοκίμασαν τον Στ. Πέτσα πριν και μετά τις συναντήσεις του με φορείς της πόλης.

Στην κινητοποίηση εμπόρων και σωματείων της Πάτρας πρωταστατούσαν οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, καθώς και κάποια μέλη της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας, οι οποίοι κρατούσαν και πανό.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου περιμένουν τον Στέλιο Πέτσα έξω από το Επιμελητήριο Αχαϊας/Φωτογραφία tempo24

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου περιμένουν τον Στέλιο Πέτσα έξω από το Επιμελητήριο Αχαϊας/Φωτογραφία tempo24

Οι συγκεντρωθέντες που διαμαρτυρήθηκαν εναντίον του Στέλιου Πέτσα
Όπως είπε ο κ. Πέτσας «βρίσκομαι στην Πάτρα, κατ’ εντολή του πρωθυπουργού, προκειμένου να αναδείξουμε ότι αυτή τη μάχη τη δίνουμε μαζί. Κυβέρνηση, αυτοδιοίκηση, επιχειρηματικός κόσμος και φυσικά οι πολίτες είμαστε σύμμαχοι και από αυτή τη μάχη βγαίνουμε νικητές όταν βάζουμε όλοι πλάτη».

Σχετικά με τις διαμαρτυρίες των εμπόρων, για την αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου, ο Στέλιος Πέτσας, είπε ότι «μετά τη συζήτηση στο Επιμελητήριο Αχαΐας με τον επιχειρηματικό κόσμο, θα είμαι σε θέση να μεταφέρω στον πρωθυπουργό, το τι μπορούμε να κάνουμε άμεσα, δηλαδή σήμερα και αύριο, προκειμένου να δούμε αν υπάρχει κάποια περίπτωση να κινηθούμε πιο γρήγορα και πιο άμεσα, μπροστά σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχουμε μέχρι τώρα»

Τα σχόλια είναι κλειστά.