Ειδησεογραφικό site

Οι «μεταγραφές» Ανδρουλάκη από τη ΝΔ: Η Όλγα Πολίτη στις Κυκλάδες και ο Αλκιβιάδης Νουσηκύρου στην Πέλλα

75

Δύο μεταγραφές από τη ΝΔ έχει στα ψηφοδέλτιά του το ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών 2023.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έκλεισε το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων για τις εκλογές του Μαΐου με την Όλγα Πολίτη.

Η Όλγα Πολίτη, η οποία υπήρξε γραμματέας του Τομέα Ναυτιλίας της ΝΔ, ξεκινάει την κούρσα των εκλογών από τη θέση της αναπληρώτριας γραμματέως τού τομέα τουρισμού για το ΠΑΣΟΚ

Έχει πλούσια πορεία στην αυτοδιοίκηση, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για την αντιδήμαρχο η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού, καθώς επιτήδειοι την εκβιάζουν με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες.

«Θα έχω την τιμή να είμαι υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ»

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Όλγα Πολίτη έγραψε: «Είμαι μία νέα επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας. Διετέλεσα τομεάρχης Ναυτιλίας στη ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. Είμαι Αντιδήμαρχος Παιδείας από τον Ιανουάριο του 2023 στον Δήμο – Βάρης – Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από το 2019. Θα έχω την τιμή να είμαι υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ»

Σε άλλη ανάρτησή της, σχετικά με την ανάληψη της θέσης, η Όλγα Πολίτη έγραψε: «Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, έκλεισε το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Κυκλάδες με το όνομά μου. Η κούρσα των εκλογών έχει ξεκινήσει και με βρίσκει πανέτοιμη, με εφόδια τη θέληση και την εμπειρία, να αναδείξουμε τις Κυκλάδες».

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η κυρία Πολίτη είπε, μεταξύ άλλων, για τον λόγο που άλλαξε παράταξη, πως τη βρίσκει σύµφωνη η «ανάγκη της κοινωνίας για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας, με τη συµµετοχή νέων ανθρώπων, με φρέσκες ιδέες, που μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο µέλλον µε υπευθυνότητα και ασφάλεια, με καινοτόµες και εναλλακτικές δράσεις».

«Στοίχημα που έχει θέσει από την πρώτη στιγμή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δίνοντας βροντερό μήνυμα ανανέωσης µε τη γενιά των τριαντάρηδων, στην οποία ανήκω κι εγώ, κάτι στο οποίο η Νέα Δημοκρατία αυτήν τη στιγμή υστερεί», πρόσθεσε η Όλγα Πολίτη.

Η Όλγα Πολίτη, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», εξήγησε: «Στην πολιτική μπήκα για να προσφέρω. Δεν θα έκανα ποτέ μια »μεταγραφή» με ποδοσφαιρικούς όρους. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έφυγα από το πρώτο κόµµα, τη Νέα Δηµοκρατία, για να πάω στο τρίτο, που αυτήν τη στιγμή είναι το ΠΑΣΟΚ, δεχόμενη μια πολύ τιμητική πρόταση να συμμετάσχω ως υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, αναλαμβάνοντας μάλιστα άμεση δράση και ως αναπληρώτρια γραμματέας στον Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ».

Ο Αλκιβιάδης Νουσηκύρου, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα

Ο Αλκιβιάδης Νουσηκύρου από τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ
Η δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ ήταν εκείνη του Αλκιβιάδη Νουσηκύρου, ο οποίος διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Τζιτζικώστα.

Ο κ. Νουσηκύρου θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.