Ειδησεογραφικό site

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ευχές για το 2022 και τον Ολυμπιακό: «Να γεμίσει πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής του ιστορίας»

81

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε τις δικές του ευχές σε όλο τον κόσμο, ενόψει του 2022 και δεν ξέχασε φυσικά τον Ολυμπιακό και τους εκατομμύρια οπαδούς του.

Ο “ισχυρός άνδρας” της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ ευχήθηκε η ομάδα να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του εργάζονται διαρκώς προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Εύχομαι από καρδιάς η χρονιά που έρχεται να γεμίσει με φως τις ζωές των ανθρώπων που δοκιμάζονται σε όλο τον κόσμο από την πανδημία και τις συνέπειες της.  Με τη δύναμη της πίστης μας, τη συνεχή διεκδίκηση για το καλύτερο, φτάνουμε σε καλύτερες μέρες.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας εύχομαι να γεμίσει πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής του ιστορίας με τίτλους και θριάμβους σε όλα τα αθλήματα. Και να είναι βέβαιοι οι εκατομμύρια φίλαθλοί μας σε όλο τον κόσμο ότι εργαζόμαστε σκληρά και διαρκώς για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι.

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με Υγεία, δημιουργικότητα και περισσότερα χαμόγελα».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.