Ειδησεογραφικό site

O Τσίπρας υπηρέτης της Διαπλοκής – Ο ύποπτος ρόλος του στην επένδυση του Ελληνικού

327

Ολίσθημα και αντιδημοκρατική εκτροπή συνιστά η πρακτική που ακολουθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο επίμαχο ζήτημα του Ελληνικού.
Η ενότητα γραμμής που έχει διαμορφώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρούς παράγοντες της διαπλοκής, οι οποίοι επιχειρούν να τορπιλίσουν την επένδυση, δείχνει το μέγεθος της διάβρωσής τους.
Εξάλλου στη διάρκεια της τετραετούς διακυβέρνησης, φρόντισε να διαμορφώσει δεσμούς αίματος με την κρατικοδίαιτη διαπλοκή.
Ο ύποπτος ρόλος του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην εμβληματική επένδυση του Ελληνικού, αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο στη Βουλή.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε ευθέως υπηρέτη μεγάλων συμφερόντων, τα οποία επιδιώκουν να μπλοκάρουν το έργο που θα αναβαθμίσει την παραλιακή, προκαλώντας μεγάλη επίδραση στην τουριστική ανάπτυξη και την οικονομία της χώρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας και οι αρμόδιοι υπουργοί του γνώριζαν, ότι το μπλόκο στο Ελληνικό προκαλεί μεγάλο πολιτικό κόστος στην κυβέρνηση.
Η εμμονή τους στο μπλοκάρισμα της επένδυσης ήταν ανεξήγητη για την κοινωνία. Μόνο στους κύκλους της διαπλοκής γνώριζαν τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε πανίσχυρα συμφέροντα, για να μην προχωρήσει το έργο.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.