Ειδησεογραφικό site

Ο Τσίπρας με apres ski μπότες και την Περιστέρα έξω από εκκλησία στην Άρτα

3.023

Στο Αθαμάνιο Αρτας, το χωριό από το οποίο κατάγεται, έκανε Πρωτοχρονιά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, φυσικά συνοδευόμενος από την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δυο παιδιά τους.

Μάλιστα, ο χιονιάς, η κακοκαιρία «Σοφία» που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες, έδωσε την ευκαιρία στο πρωθυπουργικό ζεύγος να απολαύσουν το χιόνι και τις ομορφιές που προσφέρει το χειμώνα η ορεινή Ελλάδα.

Ο κ. Τσίπρας από ό,τι φαίνεται από τις φωτογραφίες που πόσταρε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη, είχε πάει καθ’ όλα προετοιμασμένος για το χτύπημα της κακοκαιρίας «Σοφία», καθώς εμφανίστηκε στην πλατεία του χωριού, μπροστά από την εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, φορώντας ασημί après ski μπότες. Στολή σκι πάντως δεν φάνηκε να έχει μαζί, αφού φορούσε το τζιν του και ένα μπλε μπουφάν.

Το χοντρό μπουφάν της για να αντιμετωπίσει το κρύο φορούσε και η Περιστέρα Μπαζιάνα, ενώ η κυρία Γεροβασίλη τυλίχθηκε με το κασκόλ της.

Το Αθαμάνιο είναι το χωριό του κ. Τσίπρα, ενώ ο νομός Αρτας είναι η εκλογική περιφέρεια της κυρίας Γεροβασίλη, η οποία και προφανώς βρέθηκε επί τούτου στην περιοχή, ως δείγμα φιλοξενίας.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.