Ειδησεογραφικό site

Οι Αμερικανιές του Τσίπρα: Το πρωινό τζόκινγκ και οι διατάσεις στην Ουάσινγκτον

46

Αν και δεν μας έχει αποκαλύψει πως κάνει γυμναστική, ο πρωθυπουργός έβαλε το σορτσάκι του και βγήκε για τρέξιμο στο Μνημείο Λίνκολν

Φαίνεται πως το… παράκανε με την αμερικανική κουζίνα κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ ο Αλέξης Τσίπρας και το έριξε στο τρέξιμο!

Ο πρωθυπουργός, κατά την παραμονή του στην Ουάσινγκτον, ένα πρωινό, φόρεσε τα αθλητικά του και το σορτσάκι του και έκανε τζόγκινγκ, όπως αποκαλύπτει φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών», αλλά και διατάσεις όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μετέδωσε ο ALPHA.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Αλέξη Τσίπρα να γυμνάζεται, σε αντίθεση με προκατόχους του ή πολιτικούς αντιπάλους, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κοινή παραδοχή ήταν άλλωστε πως μετά την ανάληψη της εξουσίας, ειδικά τους πρώτους μήνες του 2015 και την αγωνία της διαπραγμάτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πάρει κιλά. Ήταν φανερό από όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του πως το σώμα του είχε αλλάξει και πλέον φαίνεται ότι αποφάσισε να μπει σε φόρμα – και μάλιστα με τέτοια προσήλωση, που ούτε το ταξίδι στις ΗΠΑ δεν τον εμπόδισε να κάνει το πρόγραμμά του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.