Ειδησεογραφικό site

Ο Τριντό παρελαύνει για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ

3.129

Δεν αρκεί η ανοχή, πρέπει να αγκαλιάσουμε την διαφορετικότητα, δήλωσε ο Καναδός πρωθυπουργός

Ο Καναδός πρωθυπουργός απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι προασπίζεται με σθένος τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της χώρας του (που περιλαμβάνει λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς, τρανς, κουήρ και ίντερσεξ άτομα) συμμετέχοντας στο 40ο ετήσιo Pride Parade του Βανκούβερ, το οποίο πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην παρέλαση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό στην πόλη, και αποτελεί την αποκορύφωση ενός προγράμματος εκδηλώσεων που διαρκεί περίπου μια εβδομάδα.

pride-trudeau-2

Ο Τζάστιν Τριντό είχε παρελάσει ξανά στο Gay Pride της πόλης το 2016, ωστόσο η απουσία του είχε γίνει αισθητή την περασμένη χρονιά.

Θέλοντας να αποζημιώσει τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της πόλης, έσπευσε να φτάσει στο σημείο της παρέλασης αρκετές ώρες νωρίτερα πριν ξεκινήσει, προκειμένου να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τον κόσμο.

pride-trudeau

Μιλώντας στον Τύπο, ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε την Κυριακή ότι, παρότι υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο που χρειάζονται περισσότερη ανοχή απέναντι στην διαφορετικότητα, ο Καναδάς πρέπει να υπερβεί την ανοχή και να αγκαλιάσει με αγάπη τους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Justin Trudeau

@JustinTrudeau

This morning, I dropped by @pflagvancouver’s breakfast to thank them for everything they do to support LGBTQ2 people & their families… and to fuel up before the @VancouverPride Parade.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Justin Trudeau

@JustinTrudeau

Happy Pride, Vancouver! 🏳️‍🌈🇨🇦 Bonne Fierté, Vancouver!

Τα σχόλια είναι κλειστά.