Ειδησεογραφικό site

Ο ψυχοπαθής μακελάρης του Τέξας φώναζε και πυροβολούσε βρέφη εξ επαφής

39

Τις στιγμές τρόμου που έζησαν μέσα στην εκκλησία των Πρώτων Βαπτιστών στο Τέξας στο Σάδερλαντ Σπρινγκ την Κυριακή περιγράφουν οι επιζήσαντες του μακελειού με τους 26 νεκρούς.

«Κ…ες θα πεθάνετε όλοι» φώναζε ο Ντέβιν Κέλεϊ, ο 26χρονος δράστης της φονικής επίθεσης, ενώ πυροβολούσε 450 φορές κατά των ανυποψίαστων πιστών λέει η Ρόζα Σολίς, η οποία γλίτωσε με ένα τραύμα στο χέρι αφού κρύφτηκε κάτω από ένα στασίδι παριστάνοντας τη νεκρή.

Σύμφωνα με την ίδια ο 26χρονος μακελάρης περπατούσε πάνω-κάτω τον κεντρικό διάδρομο της εκκλησίας και πυροβολούσε.
«Μετά τη φωνή του το μόνο που ακουγόταν ήταν ουρλιαχτά, κλάματα και μητέρες να ψάχνουν τα παιδιά τους» περιγράφει η Σολίς όσα συνέβησαν μέσα στην εκκλησία.

Μαζί με την Σολίς στην εκκλησία ήτνα ο σύζυγός της Χοακίν Ραμίρεζ, ο οποίος, μάλιστα, δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία τη μοιραία Κυριακή αλλά τελικά πείστηκε από τη σύζυγό του.

Όπως λέει ο Κέλεϊ αναζητούσε όλα τα μωρά και όταν τα έβρισκε τα πυροβολούσε στο κεφάλι εξ επαφής.

Μια άλλη γυναίκα, η Φαρίντα Μπράουν, που νοσηλεύεται τραυματισμένη, είπε στο γιό της πως είδε τον Κέλεϊ να περπατάει τουλάχιστον 10-15 φορές τον κεντρικό διάδρομο πυροβολώντας.

«Πυροβολούσε τους πάντες. Και όταν όλοι σταμάτησαν να κουνιούνται, ο Κέλεϊ περπατούσε ανάμεσα στους διαδρόμους και πυροβολούσε όσους έβλεπε στο πάτωμα» φέρεται να είπε η Μπράουν στο γιο της.

Το μακελειό έλαβε τέλος όταν ο Κέλεϊ βγήκε από την εκκλησία και εκεί τον αντιμετώπισε ο Στίβεν Γουίλφορντ, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον του με την καραμπίνα που κρατούσε στα χέρια του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.