Ειδησεογραφικό site

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ υπέγραψε το πιστοποιητικό γέννησης του νέου βασιλικού μωρού

197

Η ληξίαρχος του Ουέστμινστερ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το παλάτι του Κένσιγκτον – Γιατί όταν δόθηκε στην δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του πρίγκιπα Γεώργιου η ληξίαρχος είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της;

Το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε σήμερα το πρωί στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του έκτου δισέγγονου της βασίλισσας Ελισάβετ. Η ληξίαρχος του Ουέστμινστερ Πατρίτσια Γκόρντον επισκέφθηκε το παλάτι και ο υπερήφανος πατέρας, πρίγκιπας Ουίλιαμ, υπέγραψε το πιστοποιητικό γέννησης του τρίτου του παιδιού, που ήρθε στον κόσμο στο νοσοκομείο St Mary’s Hospital στις 23 Απριλίου, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του στέμματος και της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας.

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις, Άρθουρ, Τσαρλς ζύγιζε 3,800 κιλά και γεννήθηκε στο ίδιο νοσοκομείο με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, τον πρίγκιπα Γεώργιο 4 ετών και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, που στις 2 Μαΐου θα γίνει 3 ετών. Στη Βρετανία οι γονείς μετά την γέννηση του παιδιού τους οφείλουν εντός 42 ημερών να επισκεφθούν το ληξιαρχείο για να εκδώσουν το πιστοποιητικό γέννησης, αλλά στην περίπτωση του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, η ληξίαρχος έκανε μια εξαίρεση και επισκέφθηκε η ίδια το παλάτι.

birth_certificate_louis

Στο πιστοποιητικό γέννησης του μικρού πρίγκιπα αναγράφονται και τα επαγγέλματα των γονέων του, που στην προκειμένη περίπτωση είναι «πρίγκιπας και πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου»! Το πιστοποιητικό είναι τυπογραφημένο για να αποφευχθούν προβλήματα του παρελθόντος. Όταν, το 2013 είχε δοθεί στην δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του πρίγκιπα Γεώργιου, η τότε αναπληρώτρια ληξίαρχος του Ουέστμινστερ, Άλισον Κάθκαρτ, είχε αποκαλύψει πως δεχόταν απειλές για τη ζωή της εξαιτίας του κακού γραφικού της χαρακτήρα, αφού είχε προτιμήσει να συμπληρώσει ιδιογράφως τα στοιχεία γέννησης του μικρού πρίγκιπα.

prince_louis

Το 2014 η ληξίαρχος που είχε ετοιμάσει τα πιστοποιητικά γέννησης του πρίγκιπα Γεώργιου και της πριγκίπισσας Σάρλοτ σε συνέντευξή της στη Daily Mail απέδωσε τον κακό γραφικό της χαρακτήρα στην υψηλή θερμοκρασία αλλά και στο τρακ που αισθανόταν επειδή δίπλα της καθόταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

«Έλαβα απειλές για τη ζωή μου. Κάποιος ανέφερε πως η γάτα τους είχε καλύτερο γραφικό χαρακτήρα, κάποιος ζήτησε την παραίτησή μου και ένας άλλος είπε ακόμα πως ήμουν αμόρφωτη», δήλωσε η Άλισον Κάθκαρτ, που και το 2015 συμπλήρωσε ιδιογράφως το πιστοποιητικό γέννησης της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Ο πρίγκιπας Λούις του Κέιμπριτζ έλαβε το όνομά του προς τιμήν του Λόρδου Μαουντμπάτεν, θείου και μέντορα του πρίγκιπα Κάρολου, που σκοτώθηκε το 1979 όταν ο IRA τοποθέτησε βόμβα στην βάρκα του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.