Ειδησεογραφικό site

Ο Παρασκευόπουλος απαντά στη ΝΔ: Ακροδεξιά προπαγάνδα και παραπληροφόρηση

51

«Δήλωσα καθαρά ότι η αποσυμφορητική νομοθεσία, που είναι εξ ορισμού προσωρινή, θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης, όταν θα τεθεί σε εφαρμογή νέα πάγια νομοθεσία» σημειώνει ο πρώην υπουργός
Για ακροδεξιά προαπαγάνδα και παραπληροφόρηση κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία και με την οποία υποστήριξε ότι «αφού έβγαλε από τις φυλακές περισσότερους από 2.000 κρατούμενους για κακουργήματα, σήμερα εισηγήθηκε την κατάργηση του νόμου του».

 

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος στην απάντηση του επεσήμανε συγκεκριμένα:

«Στην απελπισμένη της προσπάθεια να συνεχίσει την μονομανιακή της ακροδεξιά προπαγάνδα, να καλλιεργήσει το φόβο στους πολίτες και να αποκρύψει το γεγονός ότι η εγκληματικότητα μειώνεται η Νέα Δημοκρατία διαστρεβλώνει τις  δηλώσεις μου.

Δήλωσα καθαρά ότι η αποσυμφορητική νομοθεσία, που είναι εξ ορισμού προσωρινή, θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης, όταν θα τεθεί σε εφαρμογή νέα πάγια νομοθεσία, όταν δηλαδή θα έχουμε νέο Ποινικό και Σωφρονιστικό Κώδικα».

Παρέμβαση και από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στη ΝΔ έδωσε νωρίτερα και ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «τα ακροδεξιά ιδεολογήματα της ΝΔ είναι γνωστά, το ίδιο και οι διαρκείς προσπάθειες διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, και δημιουργίας fake news».

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως «για όλα αυτά δόθηκαν απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό στη Βουλή πριν από λίγες μέρες, σε μια συζήτηση που μάλλον ο κ. Μητσοτάκης προτιμά να ξεχάσει, αφού ο ίδιος έμεινε παντελώς και παγκοίνως έκθετος ως προς τη σχέση του κόμματός του με την ανομία, και την εμπλοκή σε σκοτεινές υποθέσεις, ακόμα και του ίδιου προσωπικά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.