Ειδησεογραφικό site

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος καρφώνει Δανέλη και «αργυρώνητους βουλευτές»

294

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση αντέδρασε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης στις δηλώσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ότι υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, υπενθύμισε τις δηλώσεις Τσίπρα περι ανταλλαγμάτων στους βουλευτές, για την ψηφοφορία του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2014, και προσμέτρησε τον Σπύρο Δανέλη στους βουλευτές που θα υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Σε απάντησή του, αφού τον χαρακτήρισε «πορτιέρη του Κινήματος Αλλαγής», ο Σπύρος Δανέλης άφησε υπονοούμενα για τον ίδιο τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο, σημειώνοντας ότι αφού λέει για αργυρώνητους κάτι θα ξέρει… η κάτι θυμήθηκε η κάτι νοστάλγησε.

Ολα ξεκίνησαν με τις δηλώσεις του Οδ.Κωνσταντινόπουλου στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6.

«Τα έχει πει ο κ. Τσίπρας όταν ήταν για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές» είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, στο ερώτημα αν θα υπάρξουν ανταλλάγματα σε βουλευτές της αντιπολίτευσης που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σχολιάζοντα τις δηλώσεις Τσίπρα στη Wall Street Journal, ότι «ακόμα κι αν φύγει ο Καμμένος, η κυβέρνησή μου θα επιβιώσει», ο Ο. Κωνσταντινόπουλος είπε οτι «η είδηση είναι ότι «τελείωσε» τον Καμμένο. Του είπε «θα σου πάρω τους βουλευτές και θα στα πάρω όλα». Αυτό που είναι συνεννοημένο είναι να βάλει τον Καμμένο στο Επικρατείας. Επειδή ο κ. Καμμένος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση μετά τις εκλογές και το ξέρει και ο ίδιος οτι θα υπάρξουν εξελίξεις».

Απαριθμώντας στη συνέχεια τους βουλευτές που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε οτι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 146 βουλευτές, 147 η Παπακώστα, ο Παπαχριστόπουλος 148, η Κουντουρά 149, Δανέλλης 150. Δεν θέλω να πω για τον Σταύρο Θεοδωράκη».

Στην ερώτηση αν θα υπάρξει κάποιο αντάλλαγμα σε βουλευτές της αντιπολίτευσης που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε «εγώ νομίζω αυτό που είχε πει ο κ. Τσίπρας. Τα έχει πει ο κ. Τσίπρας όταν ήταν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρτίας, ότι υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές. Ο κ. Τσίπρας είναι προφήτης. Εγώ νομίζω ότι κάτι θα ξέρει για να το λέει, εν πάσει περιπτώσει αν δεν ξέρει το κάνει στην πράξη ο ίδιος».

Στις δηλώσεις του Οδ.Κωνσταντινόπουλου απάντησε με βαρείς χαρακτηρισμούς ο Σπύρος Δανέλης, με μια ανακοίνωση που μοίρασε στα ΜΜΕ, το Ποτάμι:

«Ο υφυπουργός του Σαμαρά και αυτόκλητος πορτιέρης του Κινήματος Αλλαγής, που στην Εκτελεστική Γραμματεία πρότεινε συνεργασία με την κυβέρνηση ως μόνη λύση – για να αντιμετωπίσει προφανώς το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας – τώρα καβάλησε ξαφνικά τον Βουκεφάλα. Και μιλά για ανταλλάγματα σε βουλευτές του Ποταμιού για να ψηφίσουν το ένα ή το άλλο. Ή κάτι ξέρει και πρέπει να το πει ή κάτι θυμήθηκε ή κάτι νοστάλγησε που είναι και το πιο πιθανό.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.