Ειδησεογραφικό site

O Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει για «επικοινωνιακό ολοκληρωτισμό» του Μαξίμου

34

Αρχίζει και «βρωμάει» η ιστορία με τον ασφυκτικό έλεγχο και τη «γραμμή» που δίνει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του Μαξίμου σε μέσα ενημέρωσης.

Σχεδόν οργισμένος ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει πλέον για «επικοινωνιακό ολοκληρωτισμό» με αφορμή non paper του Μαξίμου, που αναπαρήγαγαν αμάσητο τα φιλοκυβερνητικά μέσα, αντιστρέφοντας τα όσα ισχύουν για τους φόρους στην Ισπανία!

«Μα δεν μπορούν να κάνουν ένα ρεπορτάζ για να δουν τον ρυθμό ανάπτυξης της Ισπανίας και να μας πείσουν ότι κακώς μειώθηκε εκεί ο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά. Και εκει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαψεύδει την προπαγάνδα της ΝΔ και λέει ότι η μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά βοήθησε τους φτωχότερους Ισπανούς πολίτες» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Εδώ ανέμιζαν ένα χαρτί δήθεν του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για να πλήξουν τους αντιπάλους τους σχετικά με το περιβόητο θέμα της κοστολόγησης των προγραμμάτων και τελικά παραδέχτηκαν ότι ήταν πλαστό και κανείς δεν τους στρίμωξε για την αγυρτεία! Και θα διστάσουν να κυκλοφορούν γελοία non paper, που βαφτίζονται «ρεπορτάζ» και βαρύγδουπες «αναλύσεις»;

Τα σχόλια είναι κλειστά.