Ειδησεογραφικό site

Ο Κορκίδης έμεινε υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά για τρεις ημέρες – Το παρασκήνιο

148

Για… τρεις ημέρες έμεινε υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης.

Η ΝΔ με διαρροή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Κορκίδη για τον δήμο του Πειραιά την περασμένη Παρασκευή.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ τουίταρε το σχετικό tweet του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ωστόσο, σήμερα με ένα ποστ στο Τwitter ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος. «Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κορκίδης είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Από την πλευρά του διαρρέεται ότι αποσύρεται για οικογενειακούς λόγους.

Σε δήλωσή του που ανάρτησε στο Facebook ο κ. Κορκίδης τονίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ.

Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Σημειώνεται ότι ο κ. Κορκίδης αποχωρεί από τη θέση του προέδρου της ΕΣΕΕ μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης θητείας του στις 24 Νοεμβρίου. Παραμένει ωστόσο επικεφαλής του ΕΒΕΠ, όπου εκλέχθηκε για δεύτερη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.