Ειδησεογραφικό site

O 50 Cent βρέθηκε με 7 εκατ. στην τσέπη λόγω bitcoin!

69

Η αξία του πιο γνωστού κρυπτονομίσματος έχει περάσει από αρκετές διακυμάνσεις τον τελευταίο καιρό, όμως όσοι είχαν προνοήσει κι είχαν επενδύσει -έστω και μικρά ποσά- στο ανερχόμενο bitcoin πριν από μερικά χρόνια, τώρα θα τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους.

Ένας από αυτούς τους ξεχασιάρηδες, είναι κι ο διάσημος ράπερ 50 Cent, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια είχε ζητήσει από τους fans του να πληρώσουν σε bitcoin για το διαδικτυακό κατέβασμα του νέου του άλμπουμ, ξεχνώντας όμως στη συνέχεια το γεγονός, παρά το ότι αρκετοί θαυμαστές του έσπευσαν να πληρώσουν με τα κρυπτονομίσματα για να αποκτήσουν τα τραγούδια του.

Έτσι, πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να το θυμηθεί, ενώ η αξία του Bitcoin είχε γνωρίσει πρωτοφανή αύξηση, καθώς από τα 662 ευρώ που κόστιζε ένα bitcoin το 2014, η αξία του εκτοξεύθηκε στα 17.000 δολάρια λίγο καιρό πριν.
Έτσι, ο διεθνούς φήμης ράπερ κατάφερε να αγνοεί την ύπαρξη περίπου 7 εκατομμυρίων δολαρίων στους τραπεζικούς του λογαριασμούς μέχρι πριν από λίγες μέρες, όταν και συνειδητοποίησε ότι η ξεχασμένη εκείνη επιλογή του απέφερε μία τεράστια νέα περιουσία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.