Ειδησεογραφικό site

O Γκαλέτι ξανά στο Λιμάνι

100

Ξανά μαζί Ολυμπιακός και Λουτσιάνο Γκαλέτι. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης την επιστροφή του Αργεντινού, ο οποίος θα ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ με την αρμοδιότητα του scouter στην Λατινική Αμερική.

Μετά την σύναψη της συμφωνίας, ο Γκαλέτι αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» αλλά και στην δικαστική διαμάχη που υπήρχε, η οποία πλέον –και έπειτα από τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη- ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

 

 

 

 

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ένταξη του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας με χρέη scouting για τη Λατινική Αμερική.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και διευθετήθηκε η εκκρεμότητα που υπήρχε ανάμεσα στον Σύλλογο και τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με τα παραπάνω, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήξερα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ξανά μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο για όλη την αγάπη που μου δίνει κι ελπίζω να συνεργαστώ και να βοηθήσω την ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο, εκτός γηπέδου αυτή τη φορά.

Είμαι πολύ ευγνώμων στον Πρόεδρο. Ξέραμε ότι αν καθόμασταν έστω 5 λεπτά να μιλήσουμε οι δυο μας, το πρόβλημα θα λυνόταν, γιατί και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τον τρόπο που μου φέρθηκε”.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.