Ειδησεογραφικό site

O Γεωργιάδης στο πλευρό του Βενιζέλου: Επικίνδυνη η αμφισβήτηση από τον Παπανδρέου

17

Παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Αδ. Γεωργιάδης κατηγορούσε ανοικτά το ΠΑΣΟΚ επιρρίπτοντας του ευθύνες για την εμπλοκή με την τρόικα, με νέες του δηλώσεις τάσσεται στο πλευρό του Ευ.Βενιζέλου με αφορμή την κίνηση Παπανδρέου να θέσει θέμα ηγεσίας στο κόμμα της συγκυβέρνησης.

«Εκτός τόπου και επικίνδυνη» χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να αμφισβητήσει την ηγεσία του Βαγγέλη Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ.

«Ασφαλώς γνωρίζει ότι το να κάνει αυτή την κίνηση αυτή την εβδομάδα προκαλεί ανησυχία για την σταθερότητα του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση αυτή κινδυνεύει από τον Γιώργο Παπανδρέου» σημείωσε πάντως.

«Είναι ισχυρές οι πιθανότητες αυτή η βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας» τόνισε.

Για το συνέδριο των ΑΝΕΛ σχολίασε ότι «το σημαντικό πολιτικό γεγονός που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν θα ψηφίσουν για να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας» σχολιάζοντας παράλληλα «οτι είμαστε στην εποχή της παράνοιας, καθώς σκοπεύουν να συγκυβερνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ανεξήγητο».

«Η λύση με την τρόικα πρέπει να ειναι καθαρή για να αποδείξουμε στις αγορές πού έχουμε φτάσει την οικονομία μας επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Οι αγορές δεν βλέπουν πολιτική λύση σημείωσε χαρακτηριστικά» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Για το δημοσιονομικό κενό ανέφερε ότι υπάρχει ουσιαστική και δομική διαφωνία με την τρόικα και το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις της.

Ο βουλευτής της ΝΔ απένειμε δε εύσημα στον Κωστή Χατζηδάκη, αναφέροντας ότι ως υπουργός Ανάπτυξης προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις «μόνος εναντίον όλων» βάσει της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, και τώρα που αυτές έχουν υλοποιηθεί δεν υπάρχει καμία αντίδραση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.