Ειδησεογραφικό site

Ντου Νοτιακορεατών δημοσιογράφων στο σπίτι του Βορεοκορεάτη πρέσβη

3.172

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια υπόθεση παράνομης εισόδου στην κατοικία του πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας», αναφέρει η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Facebook

Δύο εργαζόμενοι σε μέσο ενημέρωσης της Νότιας Κορέας συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στο σπίτι του Βορειοκορεάτη πρεσβευτή στην Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε σήμερα η σιγκαπουριανή αστυνομία.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες είναι από το Korean Broadcasting System News, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία πρόσθεσε ότι άλλοι δύο άνδρες τελούν υπό έρευνα.

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια υπόθεση παράνομης εισόδου στην κατοικία του πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας», αναφέρει η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Οι δύο Νοτιοκορεάτες, ηλικίας 42 και 45 ετών, που εκπροσωπούσαν το Korean Broadcasting System News συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση αυτή», προσθέτει η αστυνομία στην ανάρτησή της.

Όποιος καταδικαστεί για το αδίκημα της παράνομης εισόδου μπορεί να τιμωρηθεί βάσει του Ποινικού Κώδικα της Σιγκαπούρης με φυλάκιση έως και τριών μηνών ή με την καταβολή προστίμου έως 1.500 δολαρίων ή και με τα δύο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.