Ειδησεογραφικό site

Νοσοκόμος ήθελε «παιχνίδια» με 15χρονη, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με το σφυρί ενός άντρα

42

Οι «περιπέτειες» που αναζητούσε δεν του βγήκαν σε καλό, καθώς καταδικάστηκε, έχασε χρήματα, τη δουλειά του και την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος
Το πρωί φορούσε τη λευκή ρόμπα και πρόσφερε τη βοήθειά του σε ασθενείς. Το βράδυ φορούσε άλλη… ρόμπα, εκείνη του παιδεραστή. Ένας νοσοκόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο αναζήτησε μέσω διαδικτύου μία 15χρονη για… άτακτα παιχνίδια. Όταν κατάφερε και έκλεισε το πολυπόθητο ραντεβού, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία μεγάλη έκπληξη, καθώς η… 15χρονη ήταν ένας άντρας με σφυρί, ο οποίος τον απείλησε να τον χτυπήσει και του ζήτησε χρήματα για να μην τον καταδώσει.

 

Ο Κιάραν Κλαρκ πήγε για… μαλλί και βγήκε… κουρεμένος. Όχι μόνο διασύρθηκε, όχι μόνο δεν ικανοποίησε το αρρωστημένο του όνειρο συνευρεθεί με μία 15χρονη, όχι μόνο κινδύνευσε να δεχθεί χτύπημα με σφυρί, όντας αντιμέτωπος με έναν άνδρα που τον απείλησε με σφυρί, αλλά καταδικάστηκε από το δικαστήριο για απόπειρα παιδοφιλία και ακολούθως έχασε τη δουλειά του.

 

 

Ο νοσοκόμος από το Τσέστερ γράφτηκε σε ιστοσελίδα γνωριμιών για «άντρες που αναζητούσαν γυναίκες». Κάποια στιγμή έλαβε ένα mail, στο οποίο αναγραφόταν: «Γεια, είμαι η Έμμα και είμαι 15». Ο Κιάραν άνοιξε αμέσως διάλογο μαζί της. Η… 15χρονη τού είπε ότι είναι μόνη στο σπίτι και ότι του στέλνει μήνυμα από το λάπτοπ του πατέρα της.

Ο Κλαρκ αντάλλαξε δεκάδες μηνύματα με το «κορίτσι». Σε ένα από αυτά τού έγραφε: «Δεν σε ενοχλεί που είμαι 15 ετών;». η απάντησή του ήταν: «Αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα». Ο νοσοκόμος, προφανώς για να αποφύγει τις ποινικές συνέπειες, δήλωσε στο δικαστήριο ότι γνώριζε πως δεν μιλούσε με μία έφηβη. «Πίστευα ότι μιλώ με έναν Άνταμ, και ότι αυτός έπαιζε το παιχνίδι με τη 15χρονη. Αυτόν πήγα να συναντήσω», τόνισε χαρακτηριστικά ενώπιον του δικαστή.

Το δικαστήριο στο Chester…

 

Η «Έμμα» ωστόσο, του έδωσε μία διεύθυνση στην περιοχή Πρέστγουιτς, όπου ο Κιάραν Κλαρκ έσπευσε να τη συναντήσει. Όταν πήγε στο σημείο συνάντησης, βρήκε έναν άντρα, που κρατούσε ένα σφυρί στο χέρι. «Μού είπε ότι είναι μέλος μίας συμμορίας που πιάνει παιδόφιλους, τους αποσπά χρήματα και τους χτυπά άγρια», είπε ο νοσοκόμος από το Τσέστερ. «Με απείλησε ότι θα με πάει στην αστυνομία και στον Τύπο αν δεν του δώσω χρήματα», πρόσθεσε ο κατηγορούμενος για παιδοφιλία.

Ο νοσοκόμος έκανε ανάληψη 300 λιρών και τα έδωσε στον άντρα με το σφυρί. Ωστόσο, τον απείλησε ότι αν δεν του δίνει χρήματα κάθε μήνα, θα τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Ο Κλαρκ συνελήφθη στις 9 Απριλίου 2015 και σήμερα έγινε η δίκη του. Ο δικαστής δεν δέχθηκε τον ισχυρισμό του ότι πήγε να συναντήσει τον… Άνταμ και ότι γνώριζε πως δεν μιλούσε στο ίντερνετ με μία 15χρονη. Ο δικαστής τον καταδίκασε για απόπειρα προσέγγισης ανιλήκου μέσω διαδικτύου και έδωσε εντολή να τον συλλάβουν. Παράλληλα, έχασε τη δουλειά του και την άδεια νοσοκόμου

Τα σχόλια είναι κλειστά.