Ειδησεογραφικό site

Νοσοκομείο Σαντορίνης: Γεμάτα ψεύδη όσα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

145

Την ανάκληση του δελτίου τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, που γινόταν λόγο για «απίστευτα ρουσφέτια Πολάκη» στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης ζήτησε η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας, διαμηνύοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Η διοίκηση του νοσοκομείου κάνει λόγο για «κατάπτυστο και γεμάτο ψεύδη» δελτίο τύπου, ενώ χαρακτήρισε ντροπιαστικό «για ένα συνδικαλιστικό όργανο να καταφέρεται με σκαιό τρόπο εναντίον εργαζόμενων». Επίσης, υποστηρίζει ότι η πλήρωση των θέσεων θα γίνει με δημοσίευση προκήρυξης και έλεγχο της νομιμότητας του ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας αναφέρει: 

«Σχετικά με το κατάπτυστο και γεμάτο ψεύδη σημερινό Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας δηλώνει πως αν δεν ανακληθεί θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Είναι πραγματικά ντροπιαστικό για ένα συνδικαλιστικό όργανο να καταφέρεται με σκαιό τρόπο εναντίον εργαζόμενων, οι οποίοι ζουν χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές τους και εργάζονται νυχθημερόν ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θήρας να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Τέλος, η πλήρωση των θέσεων ΙΔΑΧ του Γ.Ν. Θήρας θα γίνει με δημοσίευση προκήρυξης και έλεγχο νομιμότητας του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, που διασφαλίζει μια απόλυτα διαφανή διαδικασία. Οι όποιες περί του αντιθέτου υπόνοιες είναι όχι μόνο αβάσιμες, αλλά συνιστούν και μια ανήθικη προσπάθεια εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ανασφάλειας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.