Ειδησεογραφικό site

Νίκος Ρωμανός: Οι διπλοθεσίτες βουλευτές θα παίρνουν και διπλή αποζημίωση;

3.302

Στην αντιπαράθεσή του με τον βουλευτή του Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Αντωνίου, ο κ. Ρωμανός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ ότι «διώχνουν τους νέους ακόμα περισσότερο από την πολιτική»

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε 300 βουλευτές, έχουμε 302 βουλευτές στη Βουλή. Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις στηρίζουν μεν την κυβέρνηση και ανήκουν στην ΚΟ των ΑΝΕΛ.Θα έχουμε το πρωτόγνωρο να βγαίνει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και να μιλάει εξ ονόματος του Παπαχριστόπουλου και του Ζουράρι και να βγαίνει και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και να μιλάει επίσης εξ ονόματος του Παπαχριστόπουλου και του Ζουράρι», τόνισε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινή παρέμβασή του στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του τηλεοπτικού σταθμού Bluesky ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Νίκος Ρωμανός.

Διερωτήθηκε, δε, γιατί να μην παίρνουν και διπλή βουλευτική αποζημίωση,  αυτοί οι βουλευτές, από τη στιγμή που de facto ανήκουν σε δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες, κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Στην αντιπαράθεσή του με τον βουλευτή του Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Αντωνίου, ο κ. Ρωμανός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ ότι «διώχνουν τους νέους ακόμα περισσότερο από την πολιτική», υπενθυμίζοντας ότι τα υψηλότερα ποσοστά αποχής κατεγράφησαν στις δεύτερες εκλογές του 2015. «Αφού πήγατε να αλλάξετε τον Κανονισμό της Βουλής, αλλάξτε τον και για να παίρνετε διπλή αποζημίωση», είπε ακόμα ο κ. Ρωμανός.

Τα σχόλια είναι κλειστά.