Ειδησεογραφικό site

Νιγηρία: Άνδρας πέθανε κατά τη διάρκεια «μαραθωνίου σεξ»

487

Ο άνδρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια διαγωνισμού αντοχής στο σεξ με την παρτενέρ του – Αποφάσισαν να διαγωνιστούν ποιος μπορεί να αντέξει περισσότερη ώρα έναντι χρηματικού ποσού

Σε διαγωνισμό αντοχής στο σεξ πέθανε ένας μεσήλικας στη Νιγηρία, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου ήταν Ντέιβι, πέθανε σε ένα δημοφιλές ξενοδοχείο στο Λάγκος, κατά τη διάρκεια ενός μαραθωνίου σεξ με μία γυναίκα που ονομάζεται Λοβέθ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Ντέιβι είχε βάλει στοίχημα με την Λόβεθ για το ποιος από τους δύο μπορεί να αντέξει περισσότερο σεξ. Κατά τη διάρκεια της.. προφορικής αναμέτρησης, κανείς δεν το έβαζε κάτω και δεν ήθελε να παραδεχθεί την ήττα του. Τότε ο Ντέιβι έβαλε στοίχημα 50.000 νάιρα (περίπου 100 ευρώ) για το ποιος θα αντέξει περισσότερο.

Η Λόβεθ συμφώνησε και μεταφέρθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, όπου έκαναν κράτηση για σαλέ.

Η αναμέτρηση προχώρησε αρκετά καλά μέχρι τον έκτο γύρο, ωστόσο στον έβδομο ο Ντέιβι έδειχνε αστάθεια και κατέρρευσε, πεθαίνοντας πάνω της.

Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως τη διεύθυνση του ξενοδοχείο, η οποία την οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ το κορμί του άψυχου άνδρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για αυτοψία.

Η γυναίκα περιέγραψε στους ανακριτές τι συμβαίνει. Όμως η τύχη της θα κριθεί από τα αποτελέσματα της αυτοψίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.