Ειδησεογραφικό site

Νεκρή 86χρονη θύμα ληστών στα Καμίνια

2.995

Οι ληστές χτύπησαν, φίμωσαν, έδεσαν την ηλικιωμένη – Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ειδοποιήσει την κόρη της, όμως ξεψύχησε λίγη ώρα μετά τη  μεταφορά της στο νοσοκομείο

Ένα ακόμη θύμα των συμμοριών που μπουκάρουν σε σπίτια, βασανίζουν ηλικιωμένους για να τους αρπάξουν μια χούφτα ευρώ και τους εγκαταλείπουν χτυπημένους, δεμένους και αβοήθητους, μια γυναίκα ηλικίας 86 χρόνων η οποία δέχτηκε τα ξημερώματα επίθεση από δύο ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στα Καμίνια.

Οι δράστες, αφού τη χτύπησαν και την έδεσαν, άρπαξαν ότι πολυτιμότερο είχε και την παράτησαν φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Όπως είπε στην Αστυνομία η κόρη της, η μητέρα της σε έντονη κατάσταση σοκ και τρόμου ζήτησε από τους ληστές να την αφήσουν όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Προφανώς ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν. Όμως το θύμα, κατάφερε λίγες ώρες αργότερα να λυθεί και στις 7 το πρωί με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει να ενημερώσει την κόρη της. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και η ηλικιωμένη μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Δύο ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας μια ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα 87χρόων έπεσε θύμα μιας άγριας ομάδας κουκουλοφόρων. Οι δράστες τρύπωσαν στις 4:30 στο διαμέρισμα της Νέας Ιωνίας απο την κουζίνα και με την απειλή όπλων τη χτύπησαν και τη λήστεψαν. Όμως δεν την έδεσαν με αποτέλεσμα όταν οι εισβολείς έφυγαν να καταφέρει να ειδοποιήσει την Αστυνομία και να γλιτώσει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.