Ειδησεογραφικό site

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Σωσίας της Μελάνια συνοδεύει τον Τραμπ όταν αυτή βαριέται

44

Μέχρι πριν μερικούς μήνες η Μελάνια Τραμπ ζούσε στη Νέα Υόρκη και συχνά χρέη Πρώτης Κυρίας εκτελούσε η κόρη του πλανητάρχη, Ιβάνκα Τραμπ. Από τον Ιούνιο που ο 11χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου, ο Μπάρον, ολοκλήρωσε το σχολικό έτος μετακόμισε μαζί με την μητέρα του στην Ουάσινγκτον και πλέον στα επίσημα ταξίδια του Ντόναλντ Τραμπ η σύζυγός του, Μελάνια, βρίσκεται στο πλευρό του.

Ή μήπως όχι; Υπάρχει άραγε σωσίας της 47χρονης Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ που την απαλλάσσει από κάποιες βαρετές δημόσιες εμφανίσεις της; Μετά τα «fake news» που εφηύρε ο Αμερικανός πρόεδρος, ήρθε στο προσκήνιο και η «fake Melania»; Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, όταν δόθηκε στην δημοσιότητα ένα βίντεο της περασμένης Παρασκευής, στο οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάνει δηλώσεις από τον Λευκό Οίκο στους δημοσιογράφους για τον τυφώνα που έπληξε το Πουέρτο Ρίκο ενώ η Μελάνια είναι δίπλα του.


«Η σύζυγός μου, Μελάνια, που τυχαίνει να βρίσκεται εδώ», ήταν η φράση του Τραμπ που πυροδότησε τις φήμες ότι η Μελάνια ήταν απλά μια σωσίας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και αυτό επειδή πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο θεώρησαν παράδοξη την παραπάνω φράση αφού η σύζυγός του ήταν στο πλευρό του.

Γρήγορα το Twitter πήρε φωτιά και με το hashtag «Melania» οι χρήστες υποστήριξαν τις δικές τους θεωρίες συνωμοσίας δίνοντας έμφαση στα τεράστια γυαλιά που φορούσε η υποτιθέμενη σωσίας αλλά και στην ψεύτικη, όπως σημείωσαν, μύτη της fake Melania.

«Παρατηρήστε προσεκτικά», έγραψε πρώτη στο Facebook η χρήστης Andrea Wagner Barton και η ανάρτησή της είχε περισσότερες από 100.000 κοινοποιήσεις ενώ άλλοι χρήστες ανάρτησαν φωτογραφίες των «δύο γυναικών» για να πείσουν όσους αμφισβητούν πως ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται με την σωσία της συζύγου του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.