Ειδησεογραφικό site

Νέα προφυλάκιση Γιαγτζόγλου για τα τρομοδέματα και την επίθεση στον Παπαδήμο

26

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου που αντιμετωπίζει, μεταξύ των άλλων, κατηγορίες για τα τρομοδέματα και την επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμο.

 

Μάλιστα, κατά την έξοδο του 29χρονου από το ανακριτικό γραφείο περίπου 20 συγκεντρωμένοι κρατώντας πανό συμπαράστασης φώναζαν συνθήματα υπέρ του και εκείνος τους απάντησε: «Ο αγώνας συνεχίζεται».

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 29χρονου Φραγκίσκος Ρουγκούσης, ανέφερε ότι πρόκειται για δεύτερη προφυλάκιση του εντολέα του που στην ουσία αφορά στην ίδια υπόθεση, η οποία όπως είπε είναι παράνομη και για το λόγο αυτό προτίθεται να καταθέσει προσφυγή. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός είχε προφυλακιστεί την περασμένη Τετάρτη μετά την απολογία του στον ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας Ε. Νικόπουλο και εκείνη η προφυλάκισή του αφορούσε σε κατηγορίες για τα τρομοδέματα.
Σήμερα απολογήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για κατηγορίες που αφορούν σε όπλα, πλαστές ταυτότητες κ.λπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σημερινή απολογία του ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι ήθελε να απεμπλακεί από όλα αυτά ενώ φέρεται να αρνείται ότι είχε κατασκευάσει τα τρομοδέματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.