Ειδησεογραφικό site

Νέα μόδα στην Ελλάδα: Σπάνε καθρέπτες παρκαρισμένων αυτοκινήτων

46

Ομάδα νεαρών κατέστρεψε αναίτια και αψυχολόγητα δεκάδες καθρέπτες σταθμευμένων αυτοκινήτων, προκαλώντας αγανάκτηση στους ιδιοκτήτες των ΙΧ και ανησυχία σε πολλούς άλλους οδηγούς.

Στο στόχαστρο ομάδα νεαρών βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 12/7 οι καθρέπτες δεκάδων αυτοκινήτων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Larissanet.gr, ορισμένοι καθρέπτες έχουν ξεχαρβαλωθεί τελείως από τη θέση τους, ενώ σε κάποιους έχει ξεκολλήσει το κάλυμμά τους, ως προϊόν των σφοδρών χτυπημάτων που δέχθηκαν.

Σύμφωνα με καταγγελίες, η επίθεση προκλήθηκε αναίτια και αψυχολόγητα από ομάδα νεαρών λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Οι νεαροί προέβησαν στην καταστροφή δεκάδων καθρεπτών, αδιαφορώντας για την οικονομική ζημιά που προκάλεσαν στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος αντικατάστασης ενός σπασμένου καθρέπτη κυμαίνεται από 100 έως 300 ευρώ, ενώ μπορεί να είναι ακόμα υψηλότερο, στην περίπτωση που ο καθρέπτης είναι premium αυτοκινήτου, και ειδικά αν είναι αναδιπλούμενος και θερμαινόμενος.

Οι κάτοικοι έχουν εκδηλώσει την ανησυχία τους για τα εν λόγω περιστατικά, που όπως φαίνεται ολοένα και αυξάνονται, λαμβάνοντας τη μορφή μιας κακόγουστης μόδας.

Σημειώνεται ότι οι καθρέπτες των ΙΧ έχουν αποτελέσει «θύματα» κάποιων ομάδων ασυνείδητων νεαρών και σε άλλες περιοχές της χώρας μας, και φυσικά στην Αθήνα, όπως μας έχουν καταγγείλει κατά καιρούς αρκετοί οδηγοί οι οποίοι «βράζουν» από την έξαρση του φαινομένου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.