Ειδησεογραφικό site

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει, ούτε μπορεί – Είναι αλλεργικός στις επενδύσεις

57

«Παρά το φιλοεπενδυτικό προσωπείο του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, επιβεβαιώνεται ότι ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του δεν έχουν αλλάξει: o ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει, ούτε και μπορεί. Είναι αλλεργικός στις επενδύσεις».

Τα παραπάνω τονίζει η ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας για την πορεία της επένδυσης στο Ελληνικό. Όπως σχολιάζει μάλιστα η ΝΔ, η ανακοίνωση «αποδεικνύει ότι καμία μεγάλη επένδυση δεν μπορεί να προχωρήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ». «Οι συνεχείς αλλαγές στη σύμβαση και η Υπουργική Απόφαση που επιβάλλει 16 νέους όρους οι οποίοι αναθεωρούν προς τα κάτω μέχρι και το ύψος των υπό κατασκευή κτιρίων, αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης.», σημειώνει επίσης.

«Την ίδια στιγμή», τονίζει η ΝΔ, «στις Σκουριές, η Eldorado Gold αναστέλλει τη λειτουργία της και προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας μετά την εντελώς αδικαιολόγητη άρνηση του κ. Γιώργου Σταθάκη να εκδώσει τις απαιτούμενες άδειες για τη συνέχιση του έργου».

«Οι κυβερνητικές επιλογές έχουν δραματικές επιπτώσεις. Επιπτώσεις για τους εργαζομένους, που θα χάσουν τη δουλειά τους. Για τους άνεργους που δεν μπορούν να βρουν εργασία. Για όσους θα ωφελούνταν από την ανάπτυξη των δύο αυτών έργων. Αλλά και για το Κράτος που κινδυνεύει να μην εισπράξει φόρους και εισφορές», αναφέρει η ΝΔ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.