Ειδησεογραφικό site

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός απέτυχε παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις

613

Κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης πυροδότησε η δήλωση του πρωθυπουργού για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται για την ονομασία των Σκοπίων.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, η Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας «που έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έκανε για την Ελλάδα, είχε το θράσος σήμερα να ισχυριστεί ότι η Κυβέρνησή του επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μια ονομασία στα Σκόπια. Προφανώς θεωρεί νίκη για τη χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της “Μακεδονίας του Ίλιντεν” το οποίο συζητά με τον κ. Ζάεφ».

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι «το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα να πάρει, είναι η απάντηση που του αξίζει στις εκλογές για το αχρείαστο τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε, κόβοντας ξανά συντάξεις και μισθούς μετά την υποτιθέμενη καθαρή έξοδο».

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού… » απαντά η κυβέρνηση

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι, με αιχμή την αμφισβήτηση της ΝΔ περί καθαρής εξόδου. «Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια», σχολίασαν δεικτικά.

«Μία και μόνο φράση που είπε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη, είναι αρκετή ως απάντηση στην ανερμάτιστη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που για άλλη μία φορά αμφισβητεί την καθαρή έξοδο: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»», ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.