Ειδησεογραφικό site

ΝΔ για Τσίπρα: Εξάγει τεχνογνωσία σε άλλες χώρες, πώς να εξαπατούν τα κόμματα τους πολίτες για να πάρουν την εξουσία

2.991

Ο κ. Τσίπρας προφανώς εξάγει τεχνογνωσία σε άλλες χώρες, πώς να εξαπατούν τα κόμματα τους πολίτες για να πάρουν την εξουσία, προσδοκώντας διεθνή καριέρα, ήταν το σχόλιο της εκπροσώπου της ΝΔ για τα δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, περί συστάσεων του έλληνα πρωθυπουργού προς την ιταλική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης με την ΕΕ.

Η Μαρία Σπυράκη επανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την υπόθεση της ΔΕΠΑ, θέτοντας νέα ερωτήματα προς την κυβέρνηση και μιλώντας για προσπάθεια να χαρίσει χρέη στην εταιρεία του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Όπως είπε, από δημοσιεύματα προκύπτει ότι η εταιρεία προχωρούσε σε ανταλλαγή ακινήτων της εταιρείας του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, τα οποία όμως ήταν δεσμευμένα, έναντι χρέους προς αυτήν. Γεγονός που αποδεικνύεται από email που δημοσιεύονται, ότι  ήταν σε γνώση του κ. Σταθάκη. «Ποιος λέει την αλήθεια, ο κ. Στάθακης στις δηλώσεις του ή τα γραπτά που δημοσιεύονται», αναρωτήθηκε η κα Σπυράκη.

Σύμφωνα με τη ΝΔ αποδεικνύεται επίσης εμπλοκή του κ. Φλαμπουράρη στην υπόθεση καθώς φέρεται να  έχει λεπτομερή ενημέρωση για την υπόθεση και την αποτίμηση των ακινήτων σε 90 εκ. ευρώ, ενώ η αξία δεν ήταν μεγαλύτερη των 9εκ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.