Ειδησεογραφικό site

ΝΔ για επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι: Επέστρεψε στον τόπου του εγκλήματος

3.042

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος για να κρύψει και πάλι τις ευθύνες του σε μία ακόμη θλιβερή επικοινωνιακή παράσταση, επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση

Ως μία ακόμη απόπειρα να ξεπλύνει τις ενοχές του και να κρύψει τις ευθύνες του ερμηνεύει τη σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι η Νέα Δημοκρατία.

«42 ημέρες από την εθνική τραγωδία, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος. Όχι για να ζητήσει συγγνώμη για την ανικανότητα της κυβέρνησής του που οδήγησε σε 98 νεκρούς και στην ερήμωση μιας περιοχής. Αλλά για να κρύψει και πάλι τις ευθύνες του σε μία ακόμη θλιβερή επικοινωνιακή παράσταση, ανάλογη εκείνης της τραγικής νύχτας. Περιτριγυρισμένος από σωματοφύλακες και μεταφερόμενους κομπάρσους, θέλησε να ξεπλύνει τις ενοχές του, με ένα υποκριτικό ενδιαφέρον για τους κατοίκους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι.

Και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει: «Ό,τι και να κάνει ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα: Το Μάτι είναι και θα είναι η ταυτότητα της καταστροφικής ανεπάρκειας και του απάνθρωπου κυνισμού του».

Τα σχόλια είναι κλειστά.