Ειδησεογραφικό site

ΝΔ για επεισόδια στα Εξάρχεια: Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για να υπονομεύσει την επόμενη κυβέρνηση

122

«Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο»

Για εξόφθαλμο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει την επόμενη κυβέρνηση με τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο το βράδυ της Πέμπτης κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατια σε ανακοίνωσή της.

Η Πειραιώς κάνει λόγο, επίσης, για «συνειδητή ανοχή» της κυβέρνησης που «έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο».

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες» προσθέτει η Νέα Δημοκρατία διαμηνύοντας ότι «με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική».

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Κατεστραμμένα κτήρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας ρημαγμένης πόλης.

Όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία. Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες.

Εξόφθαλμο, όμως, είναι και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση.

Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική».

Τα σχόλια είναι κλειστά.