Ειδησεογραφικό site

ΝΔ: Δεν υπάρχουν πια λέξεις για τον κ. Καμμένο

142

«Επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού» χαρακτηρίζει η ΝΔ τη δήλωση του κ. Καμμένου ότι η συμφωνία των Πρεσπών « πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει».

Η Πειραιώς, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο», διαμηνύοντας ότι η ΝΔ δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία φέρουν ακέραιη την ευθύνη ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο. Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού.

Η ΝΔ εξυπακούεται ότι δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος. Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας.

Κατά τα λοιπά είναι αναγκαίο για τον τόπο, αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό».

Τα σχόλια είναι κλειστά.