Ειδησεογραφικό site

Μπίστης κατά Ελεφάντη για τα σχόλια για Σάκκαρη-Κων. Μητσοτάκη: Η Αριστερά δεν έχει σχέση με την ανοησία και τη χυδαιότητα

171

Σφοδρή κριτική άσκησε ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Άννα Ελεφάντη με αφορμή την ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα για την Μαρία Σάκκαρη και τη σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο.

«Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα», έγραψε ο κ. Μπίστης και συμπλήρωσε: «Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της χθες, η Αννα Ελεφάντη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, συσχέτισε τη σχέση της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τη μη live μετάδοση της πρόκρισης του Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ, για να κάνει το εξής -απίστευτο- σχόλιο: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού»

Τα σχόλια είναι κλειστά.