Ειδησεογραφικό site

Μπαλαούρας για ΟΛΠ: Αν δεν ήμασταν κυβέρνηση, θα ήμασταν στους δρόμους

36

Βρισκόμαστε σε κατάσταση οδυνηρού συμβιβασμού – Δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με φόντο την εμπλοκή που προκλήθηκε στη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco και την κατάθεση τις νομοτεχνικές βελτιώσεις στις οποίες προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, γεγονός που προκάλεσε ένταση και διακοπή στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Μάκης Μπαλαούρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού.

«Δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε ότι παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την ιδιωτικοποίηση, είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

Ταυτόχρονα σημείωσε πως εάν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνηση, θα ήταν στο δρόμο να διαδηλώνει κατά της ιδιωτικοποίησης.

«Οφείλουμε να υλοποιήσουμε τη συμφωνία διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παλέψαμε και δεν τα καταφέραμε» τόνισε και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση οδυνηρού συμβιβασμού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.