Ειδησεογραφικό site

«Μπαλάκι» οι ευθύνες για το ντου του Fiat στη Βουλή – Την τροχαία κατηγορεί η φρουρά

3.038

Όλη η τρελή πορεία του «δαιμονισμένου» Fiat Panda που κατέληξε στον προαύλιο χώρο της Βουλής, το οποίο οδηγούσε ένας μεθυσμένος άντρας – Προβληματισμός από τα συνεχή «ατυχή» περιστατικά επί των ημερών του σημερινού Φρουράρχου

Στην τροχαία επιρρίπτουν τις ευθύνες άνδρες της φρουράς της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε πως ο ανεξέλεγκτος οδηγός κατευθύνεται προς το κτίριο του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως εάν οι άνδρες που καταδίωκαν το «δαιμονισμένο» Fiat Panda ενημέρωναν την ασφάλεια της Βουλής, τότε θα είχαν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα, όπως η ύψωση του σιδερένιου φράχτη στην είσοδο επί της Λεωφόρου Βασίλης Σοφίας.

Έκανε το προαύλιο της Βουλής πίστα καρτ

Εκ του αποτελέσματος όμως τίποτε δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα ο μεθυσμένος οδηγός να μετατρέψει το προαύλιο της Βουλής σε πίστα κάρτ!

Εισέβαλε από την κεντρική είσοδο, από την οποία εισέρχεται μόνο η πρωθυπουργική πομπή και τα βουλευτικά ΙΧ και έστριψε δεξιά στη μεγάλη μαρμάρινη πλατεία που βρίσκεται πάνω απο τα «λουλουδάδικα».

Φθάνοντας στο άγαλμα του Ε.Βενιζελου (γωνία πλατεία Συντάγματος και Πανεπιστημίου) έστριψε αριστερά και διέσχισε όλο το προαύλιο που δεσπόζει πάνω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Πρόκειται για τον χώρο που ειναι ορατός από την πλατεία Συντάγματος και έχει αποτυπωθεί στη σύγχρονη ιστορία κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το δημοψήφισμα του 2014.

Φθάνοντας στο άγαλμα του Χ. Τρικούπη (γωνία πλ. Συντάγματος και Αμαλίας) και διαπιστώνοντας ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, πραγματοποίησε αναστροφή με αποτέλεσμα να ανεβεί στη μεγάλη ειδική μπάρα που οδηγεί στην επίσημη είσοδο του Μεγάρου της Βουλής και να εγκλωβιστεί.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως επί θητείας του σημερινού Φρουράρχου της Βουλής, έχουν συμβεί αλλεπάλληλα σοβαρά περιστατικά που κάνουν τα μέτρα ασφαλείας να μοιάζουν… σουρωτήρι.

Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο διάστημα εισέβαλε ανενόχλητη ομάδα του Ρουβίκωνα, μοιράζοντας τρικάκια στο περιστύλιο. Επίσης, το τρομοδέμα που έσκασε στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου είχε περάσει για έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα της Βουλής!

Τα σχόλια είναι κλειστά.