Ειδησεογραφικό site

«Μοναχικός λύκος» ο μακελάρης του Τέξας: Σκότωσε 26 άτομα σε εκκλησία

52

Δράστης ο 26χρονος Ντέβιν Πάτρικ Κέλεϊ, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην αμερικανική Πολεμική Αεροπορία – Διετέλεσε και δάσκαλος μελέτης της Αγίας Γραφής – Μπήκε στην εκκλησία στο Sutherland Springs και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως – Δεν υπάρχουν ενδείξεις για τα κίνητρά του

Μόνος του φέρεται να ενήργησε ο δράστης του μακελειού σε εκκλησία του Τέξας, στοιχίζοντας τη ζωή 26 ανθρώπων.

Δράστης είναι ο Ντέβιν Πάτρικ Κέλεϊ, 26 ετών, ο οποίος είχε υπηρετήσει από το 2010 έως το 2014 στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και αποστρατεύθηκε με ατιμωτικό τρόπο το 2014.

Ο Κέλεϊ, που κατάγεται από το Νιου Μπράουνφελς, ένα προάστιο του Σαν Αντόνιο, διετέλεσε και δάσκαλος μελέτης της Αγίας Γραφής.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, πρόσφατα είχε ανεβάσει φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook, κρατώντας ένα όπλο τύπου AR-15.


Ο δράστης του μακελειού, Ντέβιν Πάτρικ Κέλεϊ


Το όπλο που δημοσίευσε ο Κέλεϊ στο Facebook

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο μακελάρης μπήκε στην εκκλησία και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως προς τον κόσμο που βρισκόταν στο χώρο για την λειτουργία της Κυριακής, σκοτώνοντας 26 άτομα, τραυματίζοντας ακόμη 24, ενώ ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένα παιδί 2 ετών και μία 14χρονη, κόρη του πάστορα της εκκλησίας.


Ένα από τα θύματα του Κέλεϊ, η 14χρονη Άναμπελ, κόρη του πάστορα της εκκλησίας

Αυτό που μεταδίδεται με βεβαιότητα είναι ότι ο μακελάρης είναι νεκρός, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν σκοτώθηκε από τα πυρά των διωκτικών αρχών ή αυτοκτόνησε, όπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Guadelupe.

Ο Κέλεϊ μάλιστα σύμφωνα με τις Αρχές φορούσε και αλεξίσφαιρο γιλέκο, πιθανότατα σχεδιάζοντάς το εδώ και καιρό και έτοιμος να αντιμετωπίσει και την αστυνομία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.