Ειδησεογραφικό site

Μητσοτάκης: Θα συναντήσω τον Τσίπρα για λόγους θεσμικής τάξης

41

Νωρίτερα, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ απαντούσαν στην πρόσκληση του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση»

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη αντίδραση συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα λάβει μέρος στον κύκλο επαφών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό, τελικώς η αξιωματική αντιπολίτευση μετέβαλε τη στάση της.

Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις στο ζήτημα των Σκοπίων, ανέφεραν συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ. Όπως έλεγαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για λόγους «θεσμικής τάξης» ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό προκειμένου να ενημερωθεί για όσα συζήτησε ο κ. Τσίπρας με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζάεφ αλλά και για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση σε διπλωματικό επίπεδο.

Η συνάντηση Τσίπρα-Μητσοτάκη θα γίνει στις 10 το πρωί του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ωστόσο, από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ επέμεναν σε όσα έλεγαν στην πρώτη τους αντίδραση μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου ότι ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς για ενημέρωση. «Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση» απαντούσαν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόσκληση που απευθύνθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.