Ειδησεογραφικό site

Μητσοτάκης από Ζάκυνθο: Δίνουμε μόνο εφικτές υποσχέσεις

3.046

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, συνεχίζοντας τις επαφές του με τους πολίτες, εν αναμονή των δημοσκοπήσεων του Σεπτεμβρίου που όλα δείχνουν ότι θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιταχύνει τον βηματισμό του εκτιμώντας ότι η συγκυρία δίνει νέο αέρα στα πανιά της ΝΔ. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε τροχιά επιτάχυνσης του σχεδιασμού για τη ΔΕΘ, οριστικοποιώντας το σχέδιο που θα παρουσιάσει στα μέσα Σεπτεμβρίου, εξηγώντας τι θα κάνει η ΝΔ, ως επόμενη κυβέρνηση, για να αντιστρέψει τη σημερινή πορεία της χώρας και να την οδηγήσει σε ισχυρή και διατηρήσιμη ανάπτυξη.

Πεποίθηση όλων στην Πειραιώς είναι πως η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα είναι η τελευταία ως αρχηγού αντιπολίτευσης, αφού το 2019 θα βρεθεί εκεί ως πρωθυπουργός. Κορυφαία στελέχη της ΝΔ προεξοφλούν ότι η πορεία αποδρομής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. είναι μη αναστρέψιμη. Εκτιμούν, μάλιστα, πως ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν θα ευνοηθεί από το κλίμα «εξόδου από τα Μνημόνια» που επιχείρησε να καλλιεργήσει από την Ιθάκη,  αλλά προεξοφλούν ότι δεν θα έχει αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία ούτε η παροχολογία που ετοιμάζει η κυβέρνηση στη ΔΕΘ.

Η Ν.Δ. θα παραμείνει, πάντως, σταθερά απέναντι στην παροχολογία, με τον κ. Μητσοτάκη να επισημένει ότι «θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας και θα υποσχεθούμε πράγματα που μπορούν να γίνουν».

Στενή επαφή με τον κόσμο

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου του νησιού, Αγίου Διονυσίου.

Επισκέφτηκε την  Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση, το Λιμεναρχείο, καθώς και το Βυζαντινό Μουσείο Ζακύνθου. Ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετέχει στη λιτανεία για τον Άγιο Διονύσιο.

Νωρίτερα σήμερα περπάτησε στους δρόμους του νησιού και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Από την επίσκεψη στην ΑστυνομίαΑπό την επίσκεψη στην Αστυνομία

Εξω από κατάστημα στην αγορά της ΖακύνθουΕξω από κατάστημα στην αγορά της Ζακύνθου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μπήκε και σε καταστήματα Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μπήκε και σε καταστήματα

Στο βυζαντινό μουσείοΣτο βυζαντινό μουσείο

Από την επίσκεψη στην ΠυροσβεστικήΑπό την επίσκεψη στην Πυροσβεστική

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.