Ειδησεογραφικό site

Μητέρα δολοφονημένης εφοριακού: «Κάτι φοβόταν αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω»

36

Η κ. Γεωργία εξηγεί τι έγινε χθες το απόγευμα και μοιράζεται τους φόβους της και τις σκέψεις της γύρω από το ποιος ήταν ο δολοφόνος

Μία συγκλονιστική συνέντευξη στο protothema.gr και τη Λίνα Κεκέση έδωσε η μητέρα της 32χρονης εφοριακού που βρήκε φριχτό θάνατο μέσα στο Β’ Νεκροταφείο. Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία, διαπίστωσε εκτός από τις 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά υπήρχε ένα σημάδι που του προκάλεσε εντύπωση. Δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα “Γ” δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό.

Η κ. Γεωργία, μητέρα της 32χρονης, εξήγησε ότι η κόρη πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο, στο μνήμα πρώην συντρόφου της: «Στο νεκροταφείο πήγε κατευθείαν από τη δουλειά της, λογικά έφτασε γύρω στις 5. Δεν καθόταν πολύ εκεί, γύρω στη μισή ωρίτσα. Δεν πήγαινε κάθε μέρα πια, είχε αραιώσει τις επισκέψεις. Την έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν απενεργοποιημένο. Δεν φοβήθηκα γιατί είχαν μιλήσει τα αδέρφια της μαζί της και τους είχε πει ότι ήταν στο νεκροταφείο και επιστρέφει. Δεν φοβήθηκα επίσης γιατί περπατούσε συχνά, επειδή ήθελε να βγάλει τον πόνο από τον θάνατο του φίλου της».

Ερωτηθείσα πού πάει το μυαλό της όσον αφορά τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί της απάντησε: «Σκέφτομαι πολλές εκδοχές. Φοβάμαι από τη δουλειά της, φοβάμαι για το παιδί που συζούσε τον τελευταίο καιρό… Είχε χωρίσει με αυτόν που συζούσε, είχε πονέσει πολύ από αυτόν τον χωρισμό γιατί είχε κάνει όνειρα».

«Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος για να μου πει γιατί σκότωσε το παιδί μου. Θα ήθελα να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια αφού πρώτα τον ρωτήσω γιατί. Φοβόταν. Είχε κάνει ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέρφια της. Κάτι αδιόρατο φοβόταν αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Μου είχε πει κάποια στιγμή, μαμά αν κάνω λάθος στη δουλειά μου μπορεί να μπω φυλακή» πρόσθεσε τονίζοντας με σπαραγμό για το παιδί της: «Ηταν ένα παιδί ανεκτίμητο, ένα παιδί που ήθελε μόνο να βοηθάει, ένας άγγελος και ήταν δεύτερη μάνα για τα αδέρφια της».

Δείτε βίντεο: Μητέρα 32χρονης: «Κάτι φοβόταν, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω»

Τα σχόλια είναι κλειστά.