Ειδησεογραφικό site

Μίνι υπουργικό στο Μαξίμου για το Σκοπιανό – Το ραντεβού με τον Καμμένο

69

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Σκοπιανού καθώς ο Αλέξης Τσίπρας, με την επιστροφή του στην Αθήνα, από το χιονισμένο Νταβός έχει αναλάβει πρωτοβουλίες ενημέρωσης.

Ο Πρωθυπουργός το πρωί συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στα μέτωπα της οικονομίας και ονοματολογικού.

Ωστόσο, η είδηση αυτής της συνάντησης έγινε γνωστή στους δημοσιογράφους πολύ αργότερα και αφού είχε ολοκληρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μαξίμου είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο για τις επιθέσεις που δέχεται από στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ήδη καταστρώνει τη στρατηγική απέναντι στον Πάνο Καμμένο.

Ενδεικτικό των έντονων ζυμώσεων είναι το γεγονός πως ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς βρίσκεται ήδη στο Μαξίμου όπου πραγματοποιείται σύσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, προκειμένου να αξιολογήσουν όλα όσα συνέβησαν στο Νταβός με το θέμα των Σκοπίων.

Μετά τη σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί μίνι υπουργικό συμβούλιο στο Μαξίμου με τη συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών.

Στη σύσκεψη αυτή αναμένεται να τεθεί και το θέμα του τρόπου ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών.

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες  ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου τον ενημερώσει για τις εξελίξεις και όσα συζητήθηκαν στο Νταβός για το Σκοπιανό.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.