Ειδησεογραφικό site

«Μικρή γοργόνα» μια παιδική παράσταση όχι μόνο για παιδιά!

182

Κάθε Κυριακή στις 18:00 στην νέα Παιδική Θεατρική Σκηνή του «ΠΟΛΙΣ in Art

Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν έλεγε ότι: «τα παραμύθια γράφονται για να κοιμούνται τα παιδιά και για να ξυπνάνε οι ενήλικες…»

Η «μικρή γοργόνα» είναι μια διαδραστική παιδική παράσταση όπου οι τρεις ηθοποιοί με την κίνηση τους δίνουν την αίσθηση, ότι η σκηνή είναι γεμάτη! Τα σώματα των ηθοποιών αποτελούν τα υλικά της παράστασης. Κινήσεις, χειρονομίες, μιμήσεις, χορευτικά και τραγούδι ανταγωνίζονται επάξια τα πιο ευφάνταστα κοστούμια και σκηνικά. Οι ηθοποιοί γεμάτοι ενέργεια και κέφι με τις μοναδικές τους ερμηνείες παρασύρουν τα παιδιά να συμμετέχουν και αυτά στην πλοκή:

«Όσο οι άνθρωποι θα αγαπούν, θα υποφέρουν. Τα σώματα είναι πάνω κάτω τα ίδια, η ψυχή του καθενός είναι αυτή που κάνει να διαφέρει ο ένας από τον άλλο. Εκεί λοιπόν που υπάρχει πραγματική αγάπη, είναι όταν εμπλέκεται απόλυτα η ψυχή. Η μικρή γοργόνα έχει μια υπέροχη φωνή που την θαυμάζει όλος ο βυθός.
Αυτό το υπέροχο χάρισμα της όμως είναι και το τίμημα για να κερδίσει την αγάπη στη ζωή της. Η ζωή της όπως την ήξερε πρέπει να αλλάξει προκειμένου να αποκτήσει τον αγαπημένο της πρίγκιπα. Ωστόσο ο δρόμος προς την αγάπη δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα…

Τα εμπόδια προς την ουσιαστική ένωση με την ψυχή δεν έχουν τελειωμό και έτσι η μικρή γοργόνα σαν ένα σύμβολο καρτερικότητας και υπομονής θα βρει τη λύση προς την αιώνια και αληθινή αγάπη…»

Η Μικρή Γοργόνα γράφτηκε από τον παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και είναι βασισμένο σ’ έναν παλιό σκανδιναβικό θρύλο. Με την σκηνοθετική πινελιά του Απόστολου Ψαρρού, θα «βυθιστούμε» στο απέραντο γαλάζιο και θα νοιώσουμε τη μεγάλη αγάπη που ένωσε δύο τόσο διαφορετικά πλάσματα, τη Μικρή Γοργόνα και τον γοητευτικό Πρίγκιπα που έκλεψε την καρδιά της..

Η «Μικρή Γοργόνα» ανεβαίνει κάθε Κυριακή στις 18:00 στην νέα Παιδική Θεατρική Σκηνή για τους μικρούς φίλους του θεάτρου του «ΠΟΛΙΣ in Art .

μικρη_γοργονα_1

Τα σχόλια είναι κλειστά.