Ειδησεογραφικό site

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ορκίζεται την Τετάρτη υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο

28

Στην Κύπρο βρίσκεται το πρόσωπο των ημερών στο νέο κυβερνητικό σχήμα του Νίκου Χριστοδουλίδη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, που ορκίζεται αύριο υφυπουργός Πολιτισμού. Ο καταξιωμένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός έγινε αναμφίβολα viral μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, αλλά οι άνθρωποι που τον ξέρουν καλά, λένε ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει για τον Μιχάλη.

Παραμένει ένας άνθρωπος που δεν φιλοδοξούσε ποτέ να εισέλθει στον χώρο της πολιτικής και αν το έπραξε αυτό έγινε γιατί θεώρησε ότι μπορούσε να συνεισφέρει στα κοινά, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον πολιτισμό. «Δεν είμαι κομματικοποιημένος» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του, όταν είχε δηλώσει δεν θα ασχολιόταν με την πολιτική συμπληρώνοντας όμως: «Είμαι πολιτικοποιημένος σε βαθμό που αφορά τα κοινά, αυτά που επηρεάζουν τη μεγαλύτερη μάζα, την κοινωνία».

Πολύ σημαντικό από αυτά για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι ο πολιτισμός, γι’ αυτό και είπε το ναι στην πρόταση που δέχθηκε από τον Νίκο Χριστοδουλίδη.
Η θετική του απάντηση προκάλεσε και τον ανάλογο θόρυβο στην Κύπρο, αφού ήταν σαφώς μια έκπληξη η συμμετοχή ενός καλλιτέχνη στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ίσως γι’ αυτό ακούγονται και λέγονται διάφορα στο παρασκήνιο της αυριανής ορκωμοσίας με τον ίδιο πάντως να τηρεί σιγή και να προετοιμάζεται όσο καλύτερα μπορεί για τη νέα του ιδιότητα. Προς το παρόν οι ζωντανές του εμφανίσεις θα είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές στις οποίες τον είχαμε συνηθίσει, κάτι όμως που το έχει αποφασίσει ο ίδιος μετά από την πρόταση που αποδέχθηκε

Τα σχόλια είναι κλειστά.