Ειδησεογραφικό site

Μη χάσετε το Σάββατο 16 Ιουνίου μαζί με το ΚΑΡΦΙ 3 μεγάλες προσφορές

4.774

Μη χάσετε το Σάββατο 16 Ιουνίου μαζί με το ΚΑΡΦΙ 3 μεγάλες προσφορές

Το ολοκαίνουριο βιβλίο «Ο δικός μας Ανδρέας» που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα!
22 χρόνια μετά τον θάνατό του μεγάλου ηγέτη της Αλλαγής
Μια δίτομη επετειακή έκδοση με συγκλονιστικά ντοκουμέντα
και βαρυσήμαντες υπογραφές
Αυτή την εβδομάδα ο πρώτος τόμος

Μαζί,
Ένα Best Seller βιβλίο για την παραλία! Αποκτήστε το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του κορυφαίου συγγραφέα μυστηρίου James Patterson: Η 2η Ευκαιρία
με τον Andrew Gross
Ο Τζέιμς Πάτερσον, είναι ο κορυφαίος συγγραφέας μυστηρίου της εποχής μας, τα βιβλία του να έχουν ξεπεράσει τα τριακόσια πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ η αστυνομική σειρά μυθιστορημάτων του «Γυναικεία Λέσχη Φόνων» είναι μια από της δημοφιλέστερες όλων των εποχών.
Απανωτοί φόνοι συγκλονίζουν το Σαν Φρανσίσκο. Δεν φαίνεται να έχουν κανένα κοινό στοιχείο, εκτός από την απανθρωπιά με την οποία εκτελούνται. Αλλά η Λίνzι Μπόξερ διαισθάνεται ότι υπάρχει ένα νήμα που τους συνδέει. Η υπόθεση επιβάλλει την άμεση συνεδρίαση της Γυναικείας Λέσχης Φόνων…

Ακόμα,
Ένα DVD ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ. Η αγαπημένη σειρά των παιδιών είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, το Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!

& Μόνο με την απλή έκδοση των 2€, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Ο 7ος τόμος «Ιστορία της Μακεδονίας» θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο σε υπέρπολυτελή σκληρόδετη έκδοση!
Ο νέος τόμος της «Ιστορίας της Μακεδονίας» περιλαμβάνει τα ιστορικά γεγονότα από το 346 π.χ. έως το 342 π.χ. και τις εκστρατείες του Φιλίππου σε Νότια Ελλάδα και Θεσσαλία.
Η «Ιστορία της Μακεδονίας», που συνέγραψε ο καθηγητής N.G.L. Hammond και οι συνεργάτες του G. Τ. Griffith του και F. W. Walbank, είναι ένα έργο ήδη κλασικό στο είδος του, ένα έργο ρηξικέλευθο, που ανατρέπει τα δεδομένα, αποκαθιστά αλήθειες, ερμηνεύει και διασαφηνίζει δυσκολίες, αποτελώντας ένα αδιάσειστο ντοκουμέντο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Τα σχόλια είναι κλειστά.