Ειδησεογραφικό site

Μεξικό: 70χρονη ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι!

384

Θα γίνει η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο μωρό, εάν φυσικά οι ισχυρισμοί της αποδειχθούν αληθείς

Μία 70χρονη, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι έξι μηνών έγκυος στο όγδοο παιδίτης, θα γίνει η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο μωρό, εάν φυσικά οι ισχυρισμοί της αποδειχθούν αληθείς.

Η Μαρία ντε λα Λουθ έδειξε σε δημοσιογράφους τα υπερηχογραφήματα, λέγοντας ότι είναι έξι μηνών και κυοφορεί κοριτσάκι.

«Μου είπαν ότι είναι κορίτσι. Κοιτάξτε, μπορείτε να δείτε το μικρό του προσωπάκι», ανέφερε η 70χρονη, η οποίοα κατοικεί στην πόλη Μαζατλάν του Μεξικού.

Η Ντε λα Λουθ, η οποία δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της ή αν έχει υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας, ανέφερε ότι τις πρώτες υποψίες ότι ήταν έγκυος τις είχε πριν από τρεις μήνες.

«Πονούσαν τα πόδια μου, έκανα εμετούς και ένιωθα ζαλάδες. Τώρα έκανα περίπου 10 υπερήχους σε ιδιωτική κλινική και σε δημόσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν», δήλωσε.

Εάν το κοριτσάκι γεννηθεί, η Ντε λα Λουθ θα είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τη γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ της γηραιότερης που έχει γεννήσει μωρό και είναι η Μπουσάδα ντε Λάρα, η οποία ήταν 66 ετών και 358 ημερών, όταν έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, τον Δεκέμβριο του 2006.

Τα σχόλια είναι κλειστά.