Ειδησεογραφικό site

Μεγάλες οι αντιδράσεις στη Βόρεια Ελλάδα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

259

Στις πιέσεις του διεθνούς παράγοντα προς τα Σκόπια, αλλά και τα μηνύματα που έστειλε στην Ελλάδα μέσω της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη.

Αφού εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξουν επεισόδια στο αυριανό συλλαλητήριο, ο δημοσιογράφος εκτίμησε  πως η αντίδραση απέναντι στην κυβέρνηση κατά της συμφωνίας είναι μεγάλη. «Δεν ξέρω ποσό σίγουροι είναι οι διεθνείς παράγοντες για το εάν θα εγκριθεί η συμφωνία με τέτοια λαϊκή κατακραυγή κατά της συμφωνίας. Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα και θα το δει η κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης επικαλούμενος στοιχεία ερευνών ανέφερε πως οι αντιδράσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βόρεια Ελλάδα και δη στη Θεσσαλονίκη εξακολουθούν να είναι μεγάλες. «Στη Μακεδονία ο κόσμος ξεσηκώθηκε για ένα εθνικό θέμα. Ο κόσμος σηκώθηκε από τον καναπέ του. Κανείς δεν γνωρίζει ένα αυτό θα αποτυπωθεί στις εκλογές».

«Αυτή η σιγουριά των εταίρων και το ότι οι Αμερικανοί επικροτούν τη συμφωνία, μπορεί να βάλει κάποιον σε σκέψεις», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.