Ειδησεογραφικό site

Μεγάλα προβλήματα στην Εύβοια από την έντονη χιονόπτωση – Χωρίς ρεύμα η Ιστιαία

152

Απαγορεύθηκε η μετακίνηση των φορτηγών στο κεντρικό οδικό δίκτυο – Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στους Παπάδες της Βόρειας Εύβοιας – Περιπέτεια για 50 επιβάτες πούλμαν στον Παρνασσό

Άρχισαν τα προβλήματα στην Εύβοια από την έντονη χιονόπτωση. Χωρίς ρεύμα είναι η Ιστιαία και τα γύρω χωριά.

Σημειώνονται πολλές πτώσεις δέντρων για τις οποίες σπεύδει η Πυροσβετική Υπηρεσία. Δέντρο που έπεσε πάνω σε δρόμο στους Παπάδες της Βόρειας Εύβοιας έχει εγκλωβίσει ΙΧ αυτοκίνητα.

Η χιονόπτωση είναι έντονη και πυκνή στην βορειοκεντρική Εύβοια. Απαγορεύεται η μετακίνηση των φορτηγών στο κεντρικό οδικό δίκτυο.

Όπως μετέδωσε το tvstar.gr νωρίτερα σήμερα δεν απέπλευσε το καράβι για την Σκύρο από την Κύμη λόγω των ισχυρών ανέμων που φθάνουν τα 9 μποφόρ.

Δείτε φωτογραφίες από το tvstar.gr

agios01
agios02
agios05

Περιπέτεια για 50 επιβάτες πούλμαν στον Παρνασσό

Τέλος στην ταλαιπωρία των 50 επιβατών του λεωφορείου που εξετράπη της πορείας του λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι στο δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, έβαλαν οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας και η Π.Υ. Λιβαδειάς.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με άλλο λεωφορείο στην Αράχωβα συνοδεία εκχιονιστικού μηχανήματος και συνεχίζουν με χαμηλές ταχύτητες το ταξίδι της επιστροφής τους.

Παράλληλα οι υπηρεσίες κατάφεραν να ξεκολλήσουν και το βαρύ όχημα το οποίο κινούνταν χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες στον χιονισμένο δρόμο.

Δείτε φωτογραφίες από το tvstar.gr

leoforeio1
leoforeio2
leoforeio3

Τα σχόλια είναι κλειστά.