Ειδησεογραφικό site

ΜEGA: Τι επισημαίνει ο Σαββίδης για τη μεταβίβαση των μετοχών του

36

Πηγές από το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη επισημαίνουν ότι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι, υψηλόβαθμο στέλεχος του Ομίλου Σαββίδη επιβεβαίωσε πως ο ομογενής επιχειρηματίας θα είναι κοντά στους εργαζόμενους αλλά και σε κάθε κίνηση για τη βιωσιμότητα του καναλιού.

Πλέον όμως, οι συνομιλίες θα γίνονται ανάμεσα στο Μega και την εταιρεία ELENOVO, η οποία κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με την εταιρεία του κ. Σαββίδη.

Η επισήμανση από το περιβάλλον Σαββίδη, έγινε μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ιβάν Σαββίδη να αποχωρεί από το MEGA.

Όπως επισημαίνεται από τις ίδιες πηγές, από την 21η Αυγούστου 2017, που τέθηκε σε πλήρη ισχύ η συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη,  κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάστηκαν όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που είχε στη διάθεση του ο κ. Σαββίδης  στην κυπριακή εταιρία ELENOVO.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο «απαγορεύεται η συγκέντρωση περισσότερων του ενός ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο) της αυτής μορφής. Ως συγκέντρωση στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης νοείται ο έλεγχος περισσότερων του ενός ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της αυτής μορφής».

Τα σχόλια είναι κλειστά.